Cómo hacer agua de rosas


You might want to make your own rose water.

Es posible que quiera hacer su agua de rosas, puede usarse como desmaquillador o tónico
If you could capture the magnificent essence of roses and put it in a bottle, would you?
I would.  Even if the gardens weren’t yet all in, even if you couldn’t get in or out of the front door, for the pile of dirty laundry waiting to be walked to the washer.  The roses are ready and are fleeting.
Capturaremos la magnífica esencia de rosas y la pondremos en una botella, 
With my trusty enamel pot in hand, I visited the rose bush out back and carefully plucked her petals.  She was ready to let them go; she’s been sprinkling the earth below with a gentle shower of those petals for a few days now. Con la olla de esmalte en la mano, vaya a el rosal de la parte trasera y corte las rosas quitádole cuidadosamente sus pétalos. 
Find yourself a helper if you can; tasks like these are best shared.
Go ahead.  Bury your face in there so you can really smell them.  Drink it in.
Nestle an upturned glass into the center of the pot.  Fill with cold water to just above the level of the petals.  Revel in how lovely it is to try plunging them under, how lovely it is to pull your hands out of the water, covered in rose petals.
Un frasco de  vidrio en el centro de la olla. Rellenar con agua fría hasta justo por encima del nivel de los pétalos. 
Place a dish for collecting the rose water on top of the upturned glass.  Don’t kid yourself – it need not be big.  This custard dish fit the task perfectly.
Coloque un cuenco  para recoger el agua de rosas en la parte superior del frasco de cristal que ha colocado en el centro de la olla. No se engañe - no tiene que ser grande. 
Place the lid on, upside down.  Be sure that the center of the upturned lid is centered above the collecting dish, but not touching.  When the water is boiling, fill the lid with ice cubes.  This causes the rose-infused water vapor to condense on the lid, follow the curve downward, and run right into the collecting dish.  Be careful not to boil too long or the delicate essence will become over-cooked.  I would recommend not doing this while waiting for the school bus to arrive.  You should really give it your full attention.  (take note, Self.)
Coloque la tapa de la olla al revés. Asegúrese de que el centro de la tapa hacia arriba está centrado por encima de la cubeta de recogida, pero sin tocarse. Cuando el agua está hirviendo, cubrir la tapa con cubitos de hielo. Esto hace que el vapor de agua de rosas con infusión de condensar en la tapa, siga la curva hacia abajo, y correr a la derecha en la cubeta de recogida. Tenga cuidado de no hervir demasiado tiempo o la esencia delicada se evaporará. La olla debe estar vigilada, no se despiste, no la pierda de vista
This is the rose water I collected.  It’s scant and precious, indeed.
Este es el agua de rosas he recogido. Es escasa y preciada.
I poured it into the jar immediately, while still hot.  Essential oils are volatile and will drift away just as easily from your rose water as they did from the petals you collected.
Yo la vació dentro del frasco de inmediato, mientras todavía está caliente. Los aceites esenciales son volátiles y se alejan con la misma facilidad de su agua de rosas como lo hicieron a partir de los pétalos que recogió.
So you’ve made some rose water.  Hooray.  
Así que usted ha hecho un poco de agua de rosas

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